Sezon Coffee vine în sprijinul operatorilor HoReCa ce doresc să ofere clienților lor experiența unei cafele de specialitate cu un serviciu special de personalizare a cafelei. Pasionații sau amatorii de cafea sunt tot mai interesați de noi experiențe senzoriale premium, astfel că, alături de Sezon Coffee, operatorii HoReCa le pot oferi clienților propria cafea sau propriul blend personalizat de cafea, creat special pentru a reprezenta specificul business-ului și a-i oferi un element de unicitate.
Cafeaua este prăjită săptămânal în propria prăjitorie profesională Sezon Coffee, pentru ca fiecare client care vă trece pragul să savureze întotdeauna o cafea proaspătă.
În plus, pentru colaboratorii Sezon Coffee oferim gratuit sesiuni de training profesional pentru postul de Barista, astfel încât personalul care va pregăti și va servi cafeaua să fie instruit corespunzător pentru a crea cafeaua perfectă.
Ce include training-ului Barista:
Noțiuni despre setarea și ajustarea râșniței de cafea
Dozarea corectă a ingredientelor
Procesul de tampare
Procesul de extracție a cafelei
Testarea
Tehnica aerării laptelui
Introducere în Latte Art
Prepararea băuturilor pe bază de lapte
Prezentarea cafelelor
Mentenanța și curățarea aparatelor de cafea