Povestea Sezon Coffee a început firesc, ca orice poveste de dragoste, cu o întâlnire specială.
În Londra anului 2008, am luat pentru prima dată contact cu fascinanta lume a cafelei de specialitate, iar experiența a fost exact ca senzația pe care o ai dimineața, când sorbi prima picătură de cafea: o bucurie magică, despre care știi că va schimba totul și pe care vrei să o împărtășești cu cât mai mulți oameni.
În acel moment am știut că mi-am găsit misiunea: să prăjesc și să pregătesc cele mai bune cafele, pentru a face din fiecare dimineață un nou început magic. Ca orice întâlnire importantă, acel moment și-a pus amprenta asupra mea pentru totdeauna. Ceea ce a început ca un hobby, s-a transformat cu timpul în pasiune și, după ani de studiu și muncă, pregătirea cafelei de specialitate mi-a devenit astăzi carieră.
Din 2008, au urmat 10 ani în care am explorat universul cafelei de specialitate, fiind Coffee Specialist în localuri de renume din Londra, precum Fortnum and Mason și Searcys, unde am învățat și am perfecționat arta cafelei de specialitate.
În cei 10 ani în care m-am dedicat acestei pasiuni am explorat localuri de specialitate, am participat la festivaluri de cafe și am vizitat prăjitorii renumite de cafea, în căutarea echilibrului perfect între arome, inspirație și tehnică de pregătire.
În 2017, cu formula perfectă în minte și cu toate cunoștințele necesare, am hotărât că este momentul să deschid propria prăjitorie de cafea în România. Am revenit în țară și am pus bazele Sezon Coffee, care astăzi înseamnă o prăjitorie de cafea, două cafenele proprii, o cafenea în regim de franciză și 5 cafenele din țară cu care colaborăm.